На снимката Малина Едрева, председател на групата на ГЕРБ в досегашния СОС Комуникационната платформа Ти

...
На снимката Малина Едрева, председател на групата на ГЕРБ в досегашния СОС Комуникационната платформа Ти
Коментари Харесай

Златният сайт на Столична община за 80 хиляди лева вече работи. Показва новини отпреди 2 месеца

На фотографията Малина Едрева, ръководител на групата на ГЕРБ в досегашния СОС 

Комуникационната  платформа   " Ти си София ", за която " Сега " писа през вчерашния ден, че не действа, само че все пак Столичният общински съвет се готви да ѝ гласоподава още 80 000 лева за поддръжка и развиване, към този момент работи и се цялостни със наличие, оповестиха от Столичната община.

Адресът е https://youare.sofia.bg/. Засега обаче в  уебсайт а са поместени вести до 20 януари, а оповестената историческа, географска и комунална информация към този момент я има и в действащия  уебсайт  на общината- https://www.sofia.bg. От " Московска " 33 обаче считат, че втората  платформа  на Столичната община ще стане нещо по-различно от към този момент съществуващото, когато притежателите на обекти и бизнеси в София стартират да записват местата си в новия артикул.

Както " Сега " писа, Столичният общински съвет се готви да даде още съвсем 80 000 лева на „ Ти си София “, проличава от дневния ред на идната сесия на  СОС  в четвъртък. Докладът за спомагателното финансиране е импортиран от ръководителя на групата на ГЕРБ Малина Едрева, от съветника от обединението ГЕРБ-СДС доктор Антон Койчев, от Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация и от водача на групата на Българска социалистическа партия Калоян Паргов. Предложението е за обезпечаване на финансиране на „ комуникационна  платформа  на  Столична община  и Столичен общински съвет “.

„ Основната цел на „ Ти си София “, която е на български и британски език, е да се наложи като главен и меродавен източник на информация за града ни в интернет пространството. Информацията е ориентирана към хора, които живеят в столицата, които са се преместили неотдавна и стартират бизнес тук, чужденци и туристи “, се споделя в претекстовете. Идеята на „ Ти си София “ е притежателите на обекти в града да могат да ги записват гратис в някоя от 16-те категории на  уебсайт а.

Платформа та „ Ти си София “ бе основана с решение на  СОС  от юли 2018 година, само че на процедура до през вчерашния ден тя не можеше да бъде открита. Преди съвсем две години  уебсайт ът към този момент бе финансиран с 80 000 лева без Данък добавена стойност по стратегия „ Култура “. Като претекстове за отпущането на още пари вносителите акцентират: Техническата инфраструктура и функционалностите на  уебсайт а към този момент са подготвени. Създадени и заложени са и главните текстове, свързани с другите аспекти от живота в София “.

Едрева, Койчев, Контрера и Паргов оферират „ Ти си София “ да получи още 77 900 лева през тази година. „ За да отговори на главната си цел, а и на потребностите на потребителите, комуникационната  платформа  трябва да се развива, постанова и поддържа. Това изисква бюджет за 2020 година в размер на 77 900 лева “, пишат те.

От общата сума 24 000 лева ще отидат за техническа поддръжка, а 26 400 лева - за направа на образни материали. 6 500 лева са планувани за преводи на британски, а 5 000 лева - за по-добра видимост на  уебсайт а в търсачките. С още 16 000 лева през т.г. Столичният общински съвет счита да заплати за първичното разпространение на  платформа та.

„ Създаването, развиването и поддържането на комуникационната  платформа  е ангажимент към жителите на София и част от разумния развой на цифрова промяна “, разясняват в умозаключение вносителите на предлагането.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР